Dragele mele ,
va prezint o prajitura cu fructe exotice , dar care iese foarte foarte bine si cu mere (4-5mere ) in cazul in care sunteti mari iubitoare de fructe autentice :)
Este usor de preparat ,iar cei dragi voua cu siguranta vor fi incantati.
Va doresc pofta buna :*
In primul bol :
In al doilea bol:
In primul bol se bat 4 oua. Adaugam apoi un pahar si jumatate de zahar si un pahar si jumatate de faina . Compozitia va fi destul de densa , asa ca adaugam peste o jumatate de pachet de unt topit( dar nu fierbinte). Completam cu putina coaja de lamaie (daca va place, nu e obligatoriu).
In al doilea bol punem fructele taiate cubulete . Daca se folosesc mere se stoarce deasupra o jumatate de lamaie pentru a evita oxidarea.
Adaugam un pahar de faina , un pachetel de praf de copt si esenta .
Rasturnam primul bol in cel de-al doilea si amestecam bine. Se toarna apoi totul intr-o tava tapetata cu unt sau putin ulei.
Se lasa la cuptor aproximativ 35-40 minute. La o temperatura de 180° C
Pofta buna va doresc!