O reteta extrem de simpla si rapida.
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul si galbenusurile si se amesteca bine, apoi se adauga faina, amestecand usor cu lingura pana se inglobeaza. Se toarna amestecul pentru blat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu pentru rulade folosesc intotdeauna tava de la aragaz. Se coace blatul 14 minute (dupa cuptorul meu :) ). In tot cazul cand incepe sa devina auriu pe margini, e gata. Eu niciodata nu aplic metoda cu rulatul blatului intr-un prosop umed, pentru ca am patit-o o data. De atunci las blatul cateva minute sa se racoreasca, apoi desprind hartia si cand rulada s-a racit, pun crema si rulez eventual ajutandu-ma de hartia de copt.
Pentru crema se pun toate intr-un bol si se mixeaza pana devine o crema spumoasa . Se pune crema pe blat si se intinde uniform, se pun doua banane si se ruleaza strans. Se pune rulada in frigider o ora dupa care se orneaza dupa preferinta, in cazul de fata cu ciocolata topita si frisca.
(Se poate face orice crema de vanilie, eu am apelat la varianta de criza :D)