Tarta cu ton si sardine

de Catalina L in Peste, 30 Mar 2018 | 3266 vizualizari

 

Usor si rapid de facut aceasta tarta sarata.
O puteti diversifica la infinit, este tot timpul foarte gustoasa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/tarta-cu-ton-si-sardine.html

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de tarta cumparat sau de casa - reteta aici
  • 1 conserva de ton (170 g)
  • 1 conserva de sardine cu piment d’Espelette (115 g)
  • 10 -12 rosii cherry
  • 3 linguri cascaval ras
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • sare piper, boia de ardei
  • cimbru uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si sardine:

Pregatiti aluatul - puteti folosi un aluat gata cumparat daca doriti.

Puneti-l in forma de tarta unsa si intepati-l cu o furculita.

Presarati deasupra cascavalul ras.

Adaugati tonul scurs si faramitat.

Puneti rosiile taiate in 2.

Bateti ouale cu smantana, sare, piper si boia de ardei.

Turnati compozitia.

Asezati sardinele deasupra si aromatizati cu un pic din uleiul lor picant (1 lingura buna).

Presarati cimbru uscat si dati la cuptorrul incalzit la 200°C, timp de 30 de minute.

Cu o salata verde este o mancare completa si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si sardine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton si masline