Rechin cu legume la steamer

de lia maria in Peste, 19 Mai 2010 | 7660 vizualizari

 

Daca vreti sa mancati sanatos, folositi aparatul de fiert la aburi, adica steamerul. Pe langa faptul ca se prepara mancarea rapid fara sa stai langa ea, este foarte,foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 telina mica sau o felie din una mare
  • 1 ceapa rosie
  • Un fir de praz
  • 1 lamaie
  • Sare
  •  piper
  • 2 crengute de rozmarin verde
  • ardei iute uscat
  • ulei de struguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin cu legume la steamer:

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamaie, peste ele.

Taiem  zarzavaturile, felii, fideluta ori rondele (dupa pofta fiecaruia)si le amestecam bine. In vasul unu al steamer-ului, punem o crenguta de rozmarin, golim amestecul de legume si deasupra lor punem cea de-a doua crenguta de rozmarin.

Asezonam pestele cu sare, piper si ardei iute, proaspat macinat si le punem in vasul doi al steamer-ului, pe care-l fixam deasupra legumelor. Punem capacul, completam recipientul cu apa si programam la 40’.

Golim legumele intr-un bol, asezonam cu sare si ulei de struguri si servim alaturi de rechin.

TIPS-URI

1

se poate prepara orice fel de carne si legume la alegere dupa pofta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin cu legume la steamer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Julie 1

21.05.2010, 10:45

Nu am mancat niciodata rechin...Arata foarte bine! Poate o sa cumpar si eu o data- am vazut in Carrefour.

nadina73 1

25.05.2010, 19:59

nici eu nu am mancat rechin dar arata bine,cand mai prinzi unu sa ne chemi

gio 1

05.06.2013, 21:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biban umplut la cuptor-specific arab