Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere)

de Alina26 in Prajituri, 15 Iul 2013 | 13873 vizualizari

 

O tarta foarte simpla,fara coacere si fara zahar..... estiva si foarte buna.Cu siguranta am sa mai fac,dar cu altfel de iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 150 g unt
  • 500 g iaurt de fructe de padure
  • 250 g smantana pentru frisca(Hulala)
  • 250 g dulceata de zmeura
  • 15 g gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere):

1.Am dat biscuiti pe robot.

2.Am topit untul si l-am pus peste biscuiti si am amestecat bine.

3.Intr-o tava rotunda am uns putin unt si am adaugat biscuiti,pe care i-am presat bine.Am bagat tava la congelator 15 minute.

4.Am inmuiat gelatina in 10ml apa,am batut frisca bine.

5.Am pus iaurtul intr-un bol,am adaugat gelatina si am amestecat bine.Am adaugat frisca batuta peste iaurt si am mestecat incet de jos in sus.

6.Dupa 15 minute am scos tava din congeletor,am adaugat crema obtinuta si am dat la rece pentru 2 ore.

7.Intr-un bol am pus dulceata si am amestecat-o putin,pana se inmoaie,ca sa pot sa o intind.Am scos tava din frigider,am pus dulceata,am intins-o bine si am scos tarta din tava si am servit-o.

Pastrati prajitura la rece inainte de a o servi.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Puteti alege ce fel de iaurt si orice fel de dulceata vreti,eu am ales fructe de padure si dulceata de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cupe cu crema de iaurt, capsune si piscoturi