Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker

de RoXx in Prajituri, 16 Oct 2012 | 8332 vizualizari

 

O prajitura minunata as numi-o eu si racoritoare.Este foarte usor de preparat si fara coacere.:)

 

INGREDIENTE

  • cutia de prajitura de la dr oetker
  • o cutie ananas bucati
  • 50 gr unt
  • 150 gr iaurt
  • 70 ml sirop din cutia de ananas
  • 200 ml smantana
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker:

Intr-o cratita se fierbe untul impreuna cu sucul de la ananas. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga cele 2 pungi de biscuiti (din cutie) pisati, pana se uda toti. Se aseaza in forma care se gaseste in cutie si se da la frigider pana preparam crema.

Intr-un castron punem plicul cu praful de crema (tot din cutie) si smantana. Se bate cu mixerul la viteza mica pana se incorporeaza smantana apoi la viteza mare 3-4 minute. Se adauga si iaurtul si se mai bate cu mixerul 1-2 minute. Se scoate forma din frigider si peste stratul de biscuiti se pun cateva linguri din crema. Se intinde uniform peste biscuiti. Se pun bucati de ananas peste si apoi punem restul de crema si uniformizam.

Deasupra ornam cu bucatile de ananas ramase. Intr-o craticioara se pune la fiert apa. Se prepara jeleul de ananas conform indicatiilor de pe cutie. Caldut se pune peste prajitura si se da la frigider. Se serveste rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios