O prajitura minunata as numi-o eu si racoritoare.Este foarte usor de preparat si fara coacere.:)
Intr-o cratita se fierbe untul impreuna cu sucul de la ananas. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga cele 2 pungi de biscuiti (din cutie) pisati, pana se uda toti. Se aseaza in forma care se gaseste in cutie si se da la frigider pana preparam crema.
Intr-un castron punem plicul cu praful de crema (tot din cutie) si smantana. Se bate cu mixerul la viteza mica pana se incorporeaza smantana apoi la viteza mare 3-4 minute. Se adauga si iaurtul si se mai bate cu mixerul 1-2 minute. Se scoate forma din frigider si peste stratul de biscuiti se pun cateva linguri din crema. Se intinde uniform peste biscuiti. Se pun bucati de ananas peste si apoi punem restul de crema si uniformizam.
Deasupra ornam cu bucatile de ananas ramase. Intr-o craticioara se pune la fiert apa. Se prepara jeleul de ananas conform indicatiilor de pe cutie. Caldut se pune peste prajitura si se da la frigider. Se serveste rece.
Pofta buna !