Tarta cu dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2013 | 4321 vizualizari

 

Sursa Laura Sava,

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • 50 g ulei
  • 1 cana lapte
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei:

Dovleceii se spala si se curata de coaja(nu in intregime),dupa care ii taiem rondele subtiri,

Mixam albusurile spuma cu sare,

Mixam galbenusurile cu uleiul,adaugam laptele,amestecam faina cu praful de copt,si cernem peste amestecul de galbenusuri,

Adaugam feliile de dovleceii,omogenizam si la final adaugam albusurile spuma,potrivim de sare si piper dupa gust,

Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt,deasupra am adaugat 1 ou batut (nu aveam cascaval in casa)si dam la cuptorul incalzit ccca 30-40 min pana trece testul cu scobitoarea

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]