Taitei de casa cu lapte

de iry-gabriela in Dulciuri, 7 Feb 2012 | 10521 vizualizari

 

m-ia ramas de ieri taietei pe care i-am prezentat si nu stiam ce sa prepar din ei...singura solutie care mia venit in minte a fost sa ii pregatesc cu lapte si sincer nu m-ia ramas nimic...am mancat tot impreuna cu o prietena care nu se mai satura din ei....

 

INGREDIENTE

  • taitei de casa dintr-o ceasca de apa si faina,
  • 1 l lapte dulce,
  • 4 linguri de zahar,
  • esenta de rom,
  • scortisoara dupa gust,
  • o lingurita zahar pudra vanilat
  • coaja de portocala.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa cu lapte:

Laptele se pune la fiert, se adauga cele 4 linguri de zahar, cu esenta, scortisoara si zaharul pudra vanilat. Cand aproape a fiert laptele se adauga taiteii (pe care ii aveti prezentati intr-o alta reteta de a mea in care puteti folosi in loc de o cescuta de apa ,2 oua) si se mai lasa 10 minute. 

Sse serveste cald si merge foarte bine cu coaja rasa de la portocala.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu lapte