Ne plac pastele foarte mult. Am ales să le fac de data asta sub formă de budincă….sau de mini-budinci. Foarte bune, rapide si aspectuoase. Se pot servi şi la un bufet suedez sau ca soluţie salvatoare pentru musafirii neaşteptaţi.
Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt gata, se scurg şi se lasă deoparte.
Pieptul de pui fiert se taie cubuleţe şi se pune la călit împreună cu ceapa tocată şi ea mărunt ,în ulei încins.
Se amestecă pastele fierte cu puiul călit, se adaugă pasta de tomate, ouăle bătute ca pentru omletă, caşcavalul ras şi mărar proaspăt tocat. Se amestecă totul foarte bine.
Tava de brioşe se tapetează cu hârtie de copt ( se taie pătrate de 10×10 cm şi se pun în fiecare căuş). Se pune compoziţie cu lingura, apoi se preasară caşcaval ras deasupra.
Se coc cam 20 de minute.
Sunt bune şi calde şi reci.
Poftă bună!