Tagliatelle cu carne de porc

de Constelatialeu in Paste, 25 Sep 2014 | 6136 vizualizari

 

Eu sunt o mama ascultatoare si grijuie cu puiul ei,asa cum sunt toate mamele.Si cum el este clasa a XII-a are nevoie de calorii multe si eu nu-i refuz nimic,ma rog,in functie de posibilitati...In seara asta leutul si-a exprimat doleantele si eu m-am executat....

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne macra de porc
  • 200 g tagliatelle
  • 2 rosii mari,carnoase
  • sare
  • piper
  • busuioc maruntit ( n-am avut proaspat )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carne de porc:

Pregatim carnea,o taiem cubulete mici.Curatam rosiile  de coaja si le taiem marunt.Punem o tigaie pe foc cand s-a incins adaugam ulei si apoi punem bucatele de carne.Presaram sare si piper si lasam sa se  patrunda bine carne ,apoi adaugam rosiile si lasam sa scada .La final adaugam busuioc maruntit.Cat timp pregatim carnea punem si apa la fiert pentru paste.2 litri de apa si 20 g sare,se lasa sa fiarba si apoi se adauga tagliatelele,se amesteca bine cca 4-5 min,apoi se scot in strecuratoare si se scurg de apa.Se aseaza pe farfurie si deasupra se pune carne cu sosul de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Lazanne cu piept de pui si ciuperci gratinat