Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

de AlexTeacher in Paste, 17 Noi 2015 | 5383 vizualizari

 

O reteta usoara si gustoasa, iar branzeturile Delaco se preteaza perfect pentru aceste tipuri de "comfort food". 

 

INGREDIENTE

    • Parmezan "Delaco" – 50 g
    • Cascaval "Delaco" – 80 g
    • Camembert – 80 g
    • Emmentaler "Delaco" – 50 g
    • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
    • Tagliatelle con spinachi – 4 role
    • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco:

  • Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi;

  • Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul;

  • Pune apa cu sare pe foc la fiert, iar cand a dat in clocot adauga pastele si fierbele conform instructiunilor de pe pachet;

  • Scurge-le apoi de apa;

  • Pune smantana de gatit intr-o tigaie la foc mic si adauga toate tipurile de branzeturi;

  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pana se topeste fiecare in parte;

  • Potriveste de sare si piper si adauga pastele;

  • Ia de pe foc si amesteca cca 20-30 secunde pana tot sosul se impregneaza in paste; 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

18.11.2015, 12:40

tare bune!

Panacris 1

18.11.2015, 20:10

Superrrrr! Multumesc pentru numeroasele imagini din timpul preparării Am vazut acolo o ustensilă interesantă, cu ce ai amestecat branzeturile pentru sos Data viitoare poate, o voi ”descoperi” în întregime. O reteță super ușoară și tare gustoasă

dantes 1

23.11.2015, 06:37

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]