Tagliatele cu inele de calamar

de Larisel in Fructe de mare, 16 Sep 2014 | 9481 vizualizari

 

Sunt mare fana a fructelor de mare :) as putea manca nonstop, la micul dejun, pranz, cina si intre mese :))

 

INGREDIENTE

  • tagliatele, in functie de cat de multe vreti sa faceti
  • calamari, cam 400 de grame am avut eu
  • o rosie mai mare
  • patrunjel
  • un catel de usturoi
  • sare, piper
  • vin..cam 50 de ml
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu inele de calamar:

Tagliatele se pun la fiert tinand cont de timpul de fierbere.

Intr-o tigaie, pune un pic de ulei iar cand s-a incins punem usturoiul tocat marunt iar dupa un minut si inele de calamar, lasam la foc mic in timp ce tot mestecam.

In timpul cat taiem rosia, turnam vinul peste calamari.

Cand alcoolul s-a evaporat, adaugam rosia taiata si patrunjelul marunt.

Lasam sa fiarba la foc mic, pana cand capata consistenta dorita.

Pastele se scurg, se pun in farfurie peste care se adauga inele si parmezan.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

un secret pe care l-am furat de prin alte retete a fost sa pun cateva linguri din apa de la paste, avand amidon,sosul se leaga mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu inele de calamar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]