Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt

de Bunica in Fructe de mare, 17 Mar 2014 | 6689 vizualizari

 

Mai aveam o jumatate de pachet de gnocchi si trebuia sa-i folosesc.Asa ca i-am facut garnitura la inelele de calamar.Un pranz rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. inele calamar
  • 200 g. gnocchi
  • un pahar mic iaurt
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • o legatura de marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt:

Inelele de calamar decongelate se prajesc in ulei.

Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare.

Cat se fierb ,se pregateste sosul de iauurt.

Usturoiul se curata,se piseaza cu sare dupa gust si se amesteca impreuna cu iaurtul si mararul tocat marunt.

Dupa ce calamarul este prajit si gnocchii fiert le asezam pe farfurie si le ornam cu sos de iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

18.03.2014, 06:37

Au fost foarte buni!Multumesc pentru aprecierile voastre!

_Alina_ 1

18.03.2014, 10:48

Minunati! Vreau si eu portie.

Panacris 1

21.03.2014, 07:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inele de calamar in aluat de clatite