Nu stiu voi dar eu cand intru seara de la servici pe timp de iarna, am pofta de o supa buna si rapida.
O fac de obicei cu un rest de legume sau de carne.
De data aceasta am deschis o conserva de calitate- o mancarica de linte cu naut si curry.
Am combinat-o cu chiftelute de casa (reteta aici) si servit-o cu mamaliguta calda.
Iata deci o reteta improvizata.
Puteti folosi binenteles o conserva de legume de casa daca aveti.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/supa-rapida-cu-chiftelute.html
Intr-o oala adanca rumeniti chiftelutele in uleiul incalzit.
Presarati deasupra paprika si le colorati pe toate partile.
Adaugati conserva, apa fiarta (am pus de 2 ori volumul conservei- puneti in functie de legumele dvs), bulionul si kub-ul de legume.
Amestecati si fierbeti la foc mic timp de 10 minute.
Verificati de sare si piper, este gata.
Presarati verdeata tocata si serviti fierbinte cu mamaliga.