O supa plina de gust si savoare, mai aparte as zice eu...
Curatam telina, o taiem bucatele mici. Ceapa o curatam si o tocam, iar morcovul il decojim, il taiem in jumatate pe lungime apoi rondele. Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem bucati potrivite, ciupercile le spalam si le facem felii, iar rosiile decojite le taiem marunt.
Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam ceapa, morcovul, telina si ciupercile. Le inabusim la foc potrivit timp de 15-20 de minute, dar mai picuram cate putina apa sa nu se lipeasca. Punem dovlecelul pentru 4-5 minute, cimbrul si busuiocul. Adaugam rosiile cuburi, sucul de rosii de casa si apa. Curatam usturoiul, il taiem feliute, il punem in supa, condimentam cu sare, piper dupa gust si o fierbem cam 15 - 20 de minute. Dam drumul mai apoi la pasta de tomate, pastelor cochilii, le fierbem cat scrie pe ambalaj.
Amestecam bine, iar la final punem o lingura parmezan ras, frunza de dafin si mai dam doua clocote. Se serveste cu patrunjel verde tocat si parmezan ras deasupra.
Pofta buna!