Noi suntem innebuniti dupa rasolul de vitel asa ca am facut ieri o supa excelenta, tocmai buna pe frigul asta :)
Rasolul de vitel se spala si se da in fiert pana iese toata spuma, se arunca apa si se spala bine cu apa rece, apoi se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine carnea (vreo ora jumatate). Legumele se curata, ceapa si ardeiul gras se toaca cubulete, morcovii si dovlecelul se taie rondele mai groase. Se adauga in supa impreuna cu cartofii intregi si se potriveste gustul cu sare. Se fierb iar cu capac pana se inmoaie legumele, apoi se scot din supa si se pastreaza la cald intr-un vas de iena. Carnea se scoate, se curata de zgarciuri si se pune deoparte in vasul cu legume. In oala cu supa se rade putin morcov fiert si se adauga taieteii. La final se adauga oul batut bine si se formeaza zdrentele. Se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte,
Carnea si legumele fierte se servesc cu patrunjel verde si hrean proaspat ras.