Supa din pulpe de pui cu zucchini si paste

de Bya Ralu in Supe, 1 Sep 2014 | 3913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 pulpe de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei zucchini
  • 1 ou
  • 2 rosii
  • paste
  • ulei de masline
  • vegeta,piper,leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din pulpe de pui cu zucchini si paste:

Pulpele de pui se pun in oala de ciorba la fiert.
Ceapa se toaca marunt si se pune la clait in ulei de masline,impreuna cu morcovii taiati rondele.Dupa cateva minute se pun in oala de ciorba.
Dovleceii zucchini se curata de seminte si se taie feliute potrivite(nu foarte subtiri),se pun cand legumele sunt fierte.
Intr-o craticioara se pune apa cu sare la fiert,dupa ce a dat apa in clocot se pun pastele,se lasa cat scrie pe punga,dupa care se scurg de apa si se pun in supa.
Rosiile se taie cuburi si se pun in oala,impreuna cu condimentele.
Cand supa e aproape gata se bate oul bine si se pune cu furculita in supa,se fac "franjuri".
Patrunjelul se toaca marunt si se pune la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din pulpe de pui cu zucchini si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina