Supa de vitel cu galuste

de madi_marin in Supe, 30 Noi 2010 | 12735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vitel cu carne
  • 2 oua
  • gris
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa
  • delikat
  • verdeata proaspata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu galuste:

Se pune osul al fiert in apa rece. In timpul fierberii se ia spuma care se ridica deasupra.

Cand e bine fiert, se scoate din supa si se pun atunci legumele curatate si taiate mare. Tot acum se prepara si compozitia pentru galuste : se bat ouale ,se pune putina sare, apoi se adauga grisul in ploaie pana se obtine un aluat cam ca o smantana mai grosuta. Se pun galustele in supa care nu clocoteste, eventual se da deoparte de pe foc, apoi se lasa sa fiarba cateva minute si se toarna un castronel cu apa foarte rece deasupra. Se repeta operatiunea asta de vreo 2 sau 3 ori pana ce galustele sunt frumos crescute si pufoase.

Se potriveste gustul cu delikat si se presara deasupra verdeata proaspat tocata.

TIPS-URI

1

Supa trebuie sa fiarba la foc mic si cu capacul pus!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de Supa crema de mazare, cu crutoane