Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 11 Mar 2016 | 4009 vizualizari

 

O noua zi din dieta mea, o noua provocare, insa si o reteta usoara si gustoasa, ideala pentru zilele de post. 
Ador mancarurile picante, cu rosii multe, unde mai pui ca am in dotare si niste nebunii de ardei care au mers la fix cu aceasta supa.
Lejera, cremoasa, insa tare "harnica" daca intelegeti ce vreau sa spun. Cred ca mergeau si niste nachos langa ea, insa puteti adauga voi, eu am stat cuminte.
Secretul supei sta in modalitatea de preparare, asa molcom, intocmai ca un sos de paste. Astfel, am apelat din nou la prietenul din dotare, slow cooker Crock-Pot , am stiut ca misiunea asta va fi floare la ureche pentru el. Asa a si fost, a tors cuminte doua ore si mi-a dat cea mai savuroasa supa de rosii care mi-a dat senzatii maxime :))))
Avantajele acestui aparat sunt multiple, insa cel mai mult imi place ca toarce cuminte, linistit, la temperaturi scazute, iar mancarea gatita la foc mic si indelung, iese tare gustoasa!
Sper sa va fie de folos mai ales daca va place gustul de rosii si mancati si picant!
 

 

INGREDIENTE

  • 800 g cuburi rosii (decojite)
  • 1 capatana usturoi
  • 400 g mix prefiert (porumb, mazare, ardei rosu)
  • sare grunjoasa
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel (busuioc)
  • 1 vrf cutit paprika afumata iute
  • 1 ardei rosu iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Spumam cuburile de rosii impreuna cu 2 catei de usturoi si 2 rondele de ardei iute, cu ajutorul unui blender, adaugam 1 lingurita sare grunjoasa si 2 linguri ulei de masline. Adaugam 2-3 fire de patrunjel sau busuioc. 

Conectam aparatul Crock-Pot, turnam in vasul aparatului compozitia de rosii, adaugam restul de usturoi tocat marunt. Acoperim cu capacul, selectam functia low, durata de 2 ore, timp in care putem face treaba nestingheriti.

Dupa doua ore, ridicam capacul, amestecam cu o lingura de lemn, gustam, daca mai e cazul, mai adaugam sare, putina paprika iute si punem si mixul de legume prefierte. Daca aveti legume crude, prelungiti durata de coacere ulterior la o ora.

Acoperim din nou, selectam functia low pentru inca 30 minute.

Dupa expirarea timpului de preparare, aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 Digital trece automat pe modul pastrare la cald, un avantaj maxim mai ales daca nu servim imediat.

Supa se serveste fierbinte, are un efect maxim garantat, in sensul ca e destul de spicy. Are o textura cremoasa, gust savuros de rosii si extra picanta. Daca nu mancati picant, eliminati ardeiul si paprika, si lasati doar usturoiul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii mexicana la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot