Incep sa ma imprietenesc cu ''colegul '' meu din bucatarie, supercioroiul , face treaba buna, nu zic foarte buna ca si-o ia in cap.Dar sa trecem la coaste, ca ele sunt vedetele.
Coastele de vitel le-am spalat, le-am sters cu un servet, le-am sarat si piperat. Apoi am pus la treaba''cioroiul. Am bagat in priza aparatul, am apasat butonul de rumenire (frigere), am pus ulei in bol, am apasat butonul de pornire, am folosit functia de temperatura ridicata, am asteptat semnalul sonor ( te atentioneaza ca apratul este incazit si pregatit de rumenire),apoi am pus bucatile de coaste in vas si le-am rumenit.Dupa ce am rumenit toate coastele, am oprit aparatul, am scos vasul din aparat , l-am lasat sa se raceasca un pic, cat sa pot sa-l curat cu un servet . Am pus bucatile de coaste in folie de aluminiu, le-am infasurat lejer. Am pus vasul in aparat, am asezat gratarul din dotare cu pozitia joasa. Am selectat functia de prajire, temperatura de 200 grade si timpul de 1 ora si 40 min ( conform tabelului pentru pregatirea fiecarui tip de carne vita, pui, porc). Am apasat butonul de pornire, am asteptat ca functia de preincalzire sa-si termine programul apoi am asezat costele infoliate pe gratar, am acoperit cu capacul si am lasat aparatul sa isi faca treaba. Dupa semnalul sonor, am oprit aparatul, am transferat coastele intr-un vas de yena si le-am bagat putin la cutor sa se rumeneasca. Le-am servit cu cartofi prajiti si muraturi. Sa ne fie de bine !