Supa de rosii cu orez

de adasev12 in Supe, 16 Feb 2011 | 5440 vizualizari

 

Supa de rosii in alt ambalaj.....:D

 

INGREDIENTE

  • un os mare de curcan( adica nu chiar os....)
  • 1 cutie rosii in conserva
  • 2 lg bulion
  • 1/ ceapa
  • 2 fire de telina
  • 2 morcovi
  • 2 maini de orez
  • sare, piper, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu orez:

Se pune osul la fiert in apa .

Se lasa pana incepe sa fiarba si se spumeaza bine, apoi se adauga ceapa intreaga, telina, rosiile maruntite ( eu le fac pasta la robot)  si sare. Se lasa la fiert pana aproape e fiarta carnea.

Se adauga morcovii taiati dupa preferinta, orezul si inca 2 lg de bulion.

Se mai lasa pana fierb si acestea, apoi se adauga o lg de bors magic, ca e prea dulce , si se opreste focul.

Se toarna o cana de apa rece, apoi se presara patrunjel verde .

Carnea am desprins-o de pe os si am presarat-o in supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa si usturoi