Supa crema de mazare

de luminita20_2006 in Supe, 27 Dec 2010 | 3566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2l zeama de pui
  • -400 gr mazare
  • -1 morcov
  • -1 cartof mare
  • - 1 radacina pastarnac
  • -1 ceapa
  • -parmezan
  • -crutoane
  • -sare, piper
  • -busuioc verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare:

Se pun la fiert legumele taiate bucati impreuna cu mazarea, ceapa intreaga iar dupa ce sunt gata legumele se arunca. Intre timp facem crutoanele; se taie felii de paine cubulete mici se pun in tava si se dau la cutor pana cand devin crocante. Dupa de au fiert legumele se deu la blendrer dupa ce s-au  pasat se pun in oala si se mai subtoaza cu zeama de pui daca mai este necesar, se mai lasa sa dea cateva clocote se condimenteza dupa gust se pun cateva fenteaza de busuioc verde pentru  savoare . Se serveste cu parmezan si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

lia maria 1

27.12.2010, 16:55

Vin si la o portie de supa ca tare buna e

LUK 1

27.12.2010, 17:04

eu doar notez

luminita20_2006 1

27.12.2010, 19:26

asa e Lia tareeee buna a fost

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa poloneza cu mazare verde