Supa de rosii

de roxanamiti in Supe, 30 Mar 2011 | 4953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 cartof (mare),
  • 1 adrel rosu,
  • 2 kg. rosii coapte bine,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 l. apa(sau supa de legume daca aveti),
  • 5 linguri de concentrat de bulion de rosii,
  • orez fiet (depinde cine doreste si cat doreste),
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

 * punem in ulei la calit ceapa tocata, dupa 5 minute morcovul,adrelul rosu si cartoful(taiate cuburi), acoperim si lasam la foc mic 10 minute,

 * apoi punem apa( sau supa de legume), acoperim si lasam sa fiarba la foc mic 30 min,

 * luam de pe foc; bagam piciorul de la mixter si mixam bine, apoi trecem tot printr o sita ca sa ramana o supa fina si fara resturi,

 * punem oala cu supa iar pe foc, punem concentratul de bulion de rosii, condimenta la gust si lasam sa dea 2 - 3 clocote,

 * punem in farfurie(sau in bol) orez si deasupra supa de rosii fierbite si servim.(eu am avut cateva cuburi de paine prajita si am decorat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de zucchini