Supa de loboda

de kukibella in Supe, 15 Mar 2012 | 5924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 leg.loboda
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 pahar supa de carne (se poate pune şi concentrat)
  • 1 pahar smantana
  • 2 ling.faina
  • 2 ling.ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de loboda:

Ceapa se prajeşte ın uleiul de masline;se adauga faina ,cartoful taiat cubuletei;supa de carne sau concentratul.

Se amesteca adaugand smantana;

Se mai lasa prox.1  pe foc şi dupa se pune apa rece.;se  lasa pe foc pana clocoteşte şi se adauga apa calda.

Se lasa la foc mic amstecandu-se.

Dupa ce au fiert cartofii se adauga loboda taiata marunt şi se mai lasa pe la fiert aprox.7-8.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

15.03.2012, 18:13

Foarte buna!

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:57

Eu faceam acasa de loboda rosie.Si mie -mi place

Bya Ralu 1

05.05.2012, 11:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste