Supa cu gulii umplute

de mimmi in Supe, 5 Noi 2011 | 7511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 gulii
  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 1 ou
  • frunde de patrunjel sare,piper
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • smantana
  • 2 cepe
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulii umplute:

Punem apa la fiert si incepem sa curatam morcovii,patrunjelul si ceapa,pe care le taiem marunt si le punem la fiert,adaugand sare si piper dupa gust. Se curata de coaja guliile,se scobesc cu o lingura,iar miezul rezultat se taie si el marunt si se se adauga in oala. Se pregateste umplutura din carne tocata,orez,ou,frunze paprunjel tocat,sare si piper si se umple guliile,dupa care le punem si pe ele la fiert,lasandu-se la foc pana se inmoaie. Adaugam o mana buna de patrunjel verde tocat,stingem focul  si servim supa dreasa cu smantana. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gulioare umplute (ca la Cluj)