De fapt e ca o ciorba ca am acrit-o cu bors ca asa ii place mamei... ca eu nu mananc...
Intr-o oala se pune apa pe 3 sferturi .
puiul se spala bine si se pune in oala sa fiarba cu putin piper si delikt.
ardeiul se taie cubulete.
morcovul se da pe razatoarea mare.
ceapa se taie rondele.
patrunjelul se toaca marunt.
pastarnacul se taie si el cuburi.
cand puiul este aproape fiert de tot se pun si legumele.
intre timp se fac galustelele:ouale se bat bine ,se pune grisul,delikt si piper dupa gust.se face o compozitie nu prea moale dar nici prea tare.
cand puiul este fiert se scoate(si se face alta mancare cu el),iar cu o lingurita se pun galustelele,usor pentru a nu le distruge.
le fierbeti 10 min apoi trageti putin oala de pe foc si stopiti galustelele cu putina apa rece(apa rece le face mai pufoase).
se mai fierb iar 5 min si iar se stropesc cu apa rece.
la urma se pune borsul(nu e obligatoriu) si se pune piper si delikt dupa gust.
se mai dau 2-3 clocote si gata supa.