Supa de galuste

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 19 Mar 2010 | 3848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei
  • telina
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • pt galuste:
  • 1 ou
  • gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Se spala si portioneaza puiul si se pune la fiert iar cand e gata se scoate (se foloseste la un alt fel de mancare) si se adauga legumele taiate cubulete.

Intre timp se fac galustele:se bat spuma albusurile se toarna grisul in ploaie pana ajunge la consistenta unei mamaligute moi, apoi se adauga galbenusul si se amesteca repede de sus in jos.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune in supa care fierbe daca s-a pus prea mult gris si galustele fierb greu, atunci fiecare galusca se inteapa cu furculita.

Se poate pune in pasta cu gris o lingurita de unt topit. se fierb acoperite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Nicolae 1

21.03.2010, 08:28

se poate folosi dupa gust si un pic de smintina dulce../

madi_marin 1

21.03.2010, 08:58

ce+mi place supa cu galuste....am facut si eu de curand.

ionela2682 1

21.03.2010, 09:35

faza cu smantana la supa de galuste nu o stiam!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu piept de pui