Supa de fazan

de ianculubita in Supe, 16 Ian 2013 | 5076 vizualizari

 

Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual;tinut cu capul in jos,necuratat cateva zile sa se fezandeze;nu am inteles de ce dar eu am procedat la fel ca si cu o pasare de curte;va spun ca a fiert foarte repede,cum nici nu ma asteptam iar supa a fost delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan
  • 1ceapa
  • 4-5morcovi
  • 1pastarnac
  • 1telina
  • 1ou
  • faina
  • sare
  • 1lingurita boabe de piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan:

Fazanul curatat,spalat,l-am tinut 30min in apa rece cu putin otet,l-am spalat din nou apoi l-am pus la fiert impreuna cu legumele;l-am lasat sa fiarba cu capac la foc mic,spumuind din cand in cand;dupa ce a fiert,am scos fazanul si legumele,am strecurat supa,am adaugat taiteii,am condimentat iar cand taiteii s-au ridicat la suprafata,semn ca au fiert,am oprit focul;se serveste calda spre fierbinte cu verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

17.01.2013, 11:12

Foarte bine arata supica!

Rocsi 1

17.01.2013, 13:15

Sim0na 1

17.01.2013, 21:54

Nu am folosit niciodata fazan vanat, dar la cel de crescatorie nu-i nevoie de fezandat!
Imi place foarte tare supa de fazan!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan cu taitei