Supa de dovlecei cu fasole si rosii

de Corinuta in Supe, 4 Sep 2010 | 5224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 conserva rosii decojite de 400g
  • 1 conserva fasole rosie de 400g
  • 200 g paste mici
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 l supa de legume
  • 50 g cascaval ras 
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecei cu fasole si rosii:

Se curata morcovii, se spala impreuna cu dovleceii si se taie rondele. Se curata si se toaca usturoiul. Se spala verdeturile, se zvanta si se toaca frunzele. Se pasteaza putin patrunjel.

Se calesc in ulei legumele, usturoiul si verdeturile cateva minute amestecand continuu, apoi se adauga supa de legume. 

Se scot rosiile din conserva, se taie cubulete, apoi se adauga la supa. Se condimenteaza, se adauga pastele si se fierb aprox. 7-8 minute.

Se strecoara fasolea si se adauga la supa, apoi se da in clocot. Se presara deasupra cascavalul si putin patrunjel tocat, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecei cu fasole si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa turceasca de ciuperci - Mantar Corbasi