Supă de conopidă

de elucubratiiculinare in Supe, 1 Mai 2013 | 3348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopidă,
  • 1 morcov,
  • 1 ceapă,
  • 1/4 țelină mică,
  • pătrunjel verde,
  • 1 fir ceapă verde,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de conopidă:

Conopida se desface în bucățele cât mai mici. Ceapa, morcovul și țelina se taie cubulețe și se pun în 1 litru și jumătate de apă rece la fiert. După 10 minute de fiert adăugăm conopida și mai lăsăm pe foc încă 10 minute. Dacă este nevoie se mai adaugă apă. Condimentăm cu sare. La servire presărăm pătrunjel verde și ceapă verde tocată mărunt.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de conopidă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume de post