Supa de cocos ( de tara )

de Dana Cristea - pusikmea in Supe, 6 Feb 2011 | 23751 vizualizari

 

o iei la fuga cat astepti sa fiarba cocosul :))

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de cocos + piept
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 cartofi
  • telina
  • pestarnac
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cocos ( de tara ):

Spalam bine carnea si opunem la fiert in apa rece cu putina sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Lasam sa fiarba cam 2 ore ( depinde cat de batran e cocosul)

Dupa ce a fiert carnea, o scoatem, dupa care adaugam legumele taiatae dupa preferinta.

Pieptul il taiem cubulete si incercam sa dam jos toata carnea de pe maruntaie ( eu procedez asa in special pentru andutu, apoi pt doru ca altfel nu mananca sub nici o forma carnea din supa)

Punem carnea taiata inapoi in supa.

Lasam pana fierb si legumele si adaugam fidea, mai lasam cateva munute si stingem focul

Punem sare dupa gust.

Asezonam cu ptarunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cocos ( de tara )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fructe de mare