Supa de rosii cu galusti

de alinaelena88 in Supe, 14 Feb 2013 | 3279 vizualizari

 

Fiindca am terminat sesiunea cu brio....acum ma pot relaxa si vin cu o reteta rapida si usoara pentru orice gospodina.

 

INGREDIENTE

  • 3 L apa
  • o cutie rosii pasate Nostia de 500 G
  • 3 oua
  • 24 lingurite de gris (cate 8 de ou)
  • 4 cuburi de concentrat de gaina
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galusti:

Se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot punem cuburile de concentrat de gaina si amestecam pana se topesc. Apoi, adaugam rosiile pasate si dam focul mic amestecand bine .

Pregatim din oua si gris compozitia pentru galusti.Mai puteti adauga un praf de sare si piper (sotul meu asa le vrea si ies bune rau :) ).Modificam focul la mediu si cu o lingurita se ia cate putin din compozitie( cam pana la jumatatea linguritei) si punem galustile in supa de rosii. Se incearca din cand in cand sa fie pufoase si sa intre usor furculita in ele, dupa care oprim focul si punem patrunjelul.

Se serveste imediat fierbinte, cat si rece pentru zilele de vara toride!!

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

pasta de rosii pasate Nostia se gaseste la Lidl si este extraordinara

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

14.02.2013, 17:48

Sim0na 1

14.02.2013, 19:45

Rocsi 1

14.02.2013, 20:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu sunca taraneasca afumata