nelipsita din casa noastra, daca ar fi dupa mine a-si manca zilnic!
incep prin a apune la fiert carnea de pui pe care am curatat-o si spalat bine. Intr-un castron se bate bine 1 ou cu putina sare dupa care se adauga faina in ploaie cat sa iasa un aluat tare pe care intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita se ruleaza foaia si se taie in fasi subtirele. Se pun taiteii obtinuti pe o foaie de hartie pentru a se usca putin.
Se toaca sau se rad legumele si se calesc putin in ulei cat sa se inmoaie dupa care se toarna peste supa de pui si se continua fierberea pana ce carnea se desprinde dupa os iar legumele sunt fierte, se adauga taiteii si se mai fierbe inca vreo 3-4 min. Se stinge focul se adauga verdeata; marar, patrunjel si leustean tocate matunt, se sareaza dupa gust si se mai adauga un ou batut bine cu putina supa, se acopera si se lasa sa se racoreasca .
Pofta buna