Supa de ciuperci pleutorus

de Panacris in Supe, 15 Feb 2012 | 4445 vizualizari

 

O ciorbita usoara, recomandata celor cu colesterol marit!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.
  • ceapa galbena 1 bucata
  • morcovi 2 bucatati
  • telina 100 g.
  • ulei de masline 20 ml.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci pleutorus:

Ciupercile se curata, se spala si se taie fideluta. Ceapa, morcovii si telina se curata, si se rad fin. Ciupercile se fierb in apa cu putina sare, se spumeaza dupa primul clocot si se adauga legumele rase. Se lasa la fiert la foc potrivit, cca. 25 de minute, neacoperit. La finnal se adauga marar tocat marunt si un strop de ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci pleutorus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]