Supa crema de rosii si crutoane

de meosiris in Supe, 23 Mar 2011 | 8182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mari de rosii in sos
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 pahar apa(200ml)
  • sare, piper
  • crutoane.

 

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii si crutoane:

Curatam si spalam bine legumele, apoi le taiem cubulete mici. Calim ceapa in putin ulei iar cand incepe sa prinda o culoare maro, adaugam un pahar de apa si rosiile cu tot cu sos din conserva. Peste acest amestec adaugam si celelalte legume taiate marunt si lasam totul pe foc potrivit, amestecand din cand in cand.

Verificam legumele daca sunt fierte. Daca totul e gata, luam oala de pe foc si bagam blenderul in actiune astfel incat sa maruntim toate legumele.

Supa se serveste alaturi de cateva crutoane si un fir de patrunjel. Cine doreste poate adauga si o lingura de smantana...iese delicios! Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii si crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste