Supa crema de dovlecel

de cocolina in Supe, 6 Iun 2012 | 5497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • delicat legume
  • sare
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecel:

Dovleceii se spala, se curata si se taie cubulete mici. La fel curatam morcovul, cartoful si se taie si ei cubulete mici. Intr-o oala mai mica  punem 1 litru apa, lasam pana incepe sa fiarba putin si adaugam morcovul, cartoful si dovleceii. Se lasa sa fiarba cam 15-20 minute si adaugam 2 linguri ulei, cateva fire patrunjel verde taiat marunt, delicat si putina sare. Luam oala de pe foc si incepem sa mixam pana legumele devin ca o crema. Se pune cu un polonic intr-un bol si se presara putin patrunjel verde. Se poate servi cu paine prajita sau crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovlecel si sparanghel