Supa crema de ciuperci

de susu in Supe/Ciorbe, 23 Feb 2010 | 10940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Supa crema de ciuperci 
  • 500 grame ciuperci champignon
  • 50 grame de unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri rase de faina
  • 100 ml smantana
  • 1 litru supa de pui 
  • 1 frunza de dafin
  • Sare
  • Piper alb  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se pune frunza de dafin si se adauga supa de pui fierbinte . Separat se desface faina cu putina supa calda fara sa se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert supa se paseaza ciupercile, se adauga si faina si se mai pune un pic pe foc. La sfarsit se pune smantana desfacuta separat cu putina supa racita sau se pune smantana direct in farfurie. Se orneaza cu felii de ciuperci si ciupercute intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Teo 1

23.02.2010, 21:56

interesanta , placuta , dar nu am unde sa-i mai fac loc!

madi_marin 1

24.02.2010, 18:12

ce+mi place supa crema de ciuperci....mmmm.....delicioasa....

Oana 1

24.02.2010, 18:22

Mmmm, bunaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui si ciuperci cu smantana