Supa crema de ciuperci

de MIUTA in Supe, 17 Sep 2011 | 11819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • o ceapa mica
  • 1-2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 400 ml supa din cubulete Knorr de pui
  • marar verde maruntit
  • 100 ml smantana
  • 1 lingura de amidon
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Se caleste ceapa tocata fin in untul topit pana devine sticloasa.

Se adauga ciupercile curatate,spalate taiate felii si usturoiul.

Se toarna deasupra jumatate din supa cu gust de pui,piper si sare daca mai este nevoie.Se fierb la foc mediu o jumatate de ora.

Restul de supa se amesteca cu lingura de amidon si se toarna la sfarsit peste supa de ciuperci care a fiert o jumatate de ora.

Se mai lasa la fiert inca 5 minute,timp in care amestecam sa nu se lege.

Se lasa la racit putin apoi se pune totul in blender si se face crema.

Se serveste cu smantana,crutoane de paine si marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa alba cu carnati si ciuperci (bialy zurek)