Sufleu de spanac

de dakris in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2012 | 4243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg spanac proaspat
  • 200 g smantana 12-15% grasime
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • cateva fire marar
  • sare, piper, busuioc, nucsoara
  • unt pt uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac:

Spanacul se curata, se spala, se opareste si se lasa sa se racoreasca, apoi se taie marunt.

Ouale se separa. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se amesteca cu smantana, 75 g cascaval ras, mararul tocat, condimentele si spanacul. Apoi se adauga si albusurile, se amesteca bine si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt ori putin ulei si se rade deasupra restul de cascaval. Se introduce in cuptorul preincalzit si se tine pana cand se rumeneste putin.

Se poate servi ca atare ori ca si garnitura la friptura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

kukibella 1

25.05.2012, 14:12

mimmi 1

26.05.2012, 14:22

L-am facut si eu si a fost foarte gustos !

dakris 1

30.05.2012, 07:56

Va multumesc pt like-uri, comentarii si aprecieri, dragi bucatarasi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de spanac cu cartofi