Soufle de spanac

de susu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 3690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spanac prasopat
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr smantana fermentata
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufle de spanac:

Galbenusurile se amesteca impreuna cu smantana si condimentele. Spanacul bine spalat se freaca cu sare dupa care se amesteca cu amestecul de galbenusuri si cascavalul ras mare. Adaugam faina si albusurile batute spuma. Turnam compozitia in forme unse si tapetate. Dam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufle de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

simona72 1

22.05.2013, 21:52

Tare bun, imi place spanacul!!!!

babi5 1

03.06.2013, 15:22

epurasha2bb 1

20.06.2013, 20:18

preferatul meu spanacul si in combinatie cu branza e cel mai bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor