Sufleu de legume cu jambon

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 7768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 1 conopida mica,
  • 450 gr broccolli congelat,
  • 600 ml lapte,
  • 6 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 150 gr branza de vaca,
  • 2 linguri patrunjel tocat,
  • 1 lingura hrean din borcan,
  • 1 lingurita verdeturi italiene,
  • sare,piper,
  • 200 gr jambon(sau sunca presata,muschi file),
  • 4rosii cherry,
  • fasii de ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume cu jambon:

Se curata cartofii si se taie felii.Se pun la fiert in apa cu sare timp de 10minute,din momentul in care incep sa fiarba cartofii.

Se despart buchetele conopida.

Scoatem broccolli din congelator.

Scoatem cartofii din apa si ii punem la scurs intr-o sita.Punem in apa ramasa broccolli si conopida si lasam sa fiarba 5minute.Se scot si se lasa la scurs.

Se taie cubulete jambonul.

Radem cascavalul si telemeaua.

Separam galbenusurile de albusuri.Batem spuma cu un praf de sare,albusurile.Adaugam galbenusurile,sare,piper,patrunjelul,verdeturile.Punem branza rasa si jumatate din cascaval.

Se unge o forma termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se pun cartofii,conopida,broccolli si jambonul si desupra se toarna compozitia de oua batute.Se presara restul de cascaval,se pun rosiile taiate in doua,fasiile de ardei si se da la cuptorul preincalzit 50minute,pana compozitia se rumeneste frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

ela 1

12.01.2011, 21:37

Nadina,portia ta am trims-o cu pescarusul,e pe drum

MotanLaOale 1

13.01.2011, 10:41

epurasha2bb 1

18.01.2011, 10:16

ce veselie in farfurie la ela!super alegere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri din lipie umplute