Mi-a placut foarte mult aceasta reteta si cum imi plac la nebunie dovleceii,pregatiti in orice mod,m-am decis sa fac acest Sufleu foarte gustos.
Din pacate nu am avut toate ingredientele,nu am pus masline si nici cas (dar am folosit mozzarela),dar a fost foarte bun si fara!!!Sper sa nu se supere Simona.... :*
Multumesc pentru reteta!!!! :* :* :*
Reteta Simonei :
www.bucataras.ro/retete/sufleu-de-dovlecei-si-leurda-50114.html
Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile,le-am dat pe razatoarea mare,am pudrat cu putina sare si i-am lasat 5-10 minute.Dupa care i-am stors.
Intr-un bol am pus 100g mozzarella rasa,leurda tocata marunt dupa ce s-a decongelat ( am avut in congelator),mararul,smantana,uleiul de masline,sare,piper,dovleceii pe care i-am stors si am mestecat bine.
Am batut ouale bine si am pus jumatate in compozitia de dovlecei,mestecand incet.Am pus si restul de oua si am mestecat incet.
Am uns o tava cu ulei si am tapetat cu faina,am pus compozitia,am ras restul de mozzarella pe deasupra si am dat la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30 de minute.
Dupa aceea am mai lasat in cuptor 10 minute cu usa deschisa.
Pofta buna!!!