Sufleu de dovlecei

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 27 Iun 2017 | 6132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (400 g)
  • 7 oua
  • 100 g cascaval
  • 80 g branza gouda
  • 150 g iaurt 3,5%
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Dovleceii se spala, apoi se taie rondele.

Cascavalul si branza gouda se dau pe razatoare.

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma (nu foarte tare) cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu cascavalul, branza gouda, iaurtul si feliile de dovlecei.

Se pune sare, piper si busuioc uscat, dupa gust.

Albusurile batute spuma se incorporeaza in galbenusuri.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se asaza compozitia.

Se da la cuptor, la 170 grade C, 20-25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana si cascaval