Pentru că mamei și surorii mele le place acest fel de mâncare, m-am gândit să adaptez rețeta mamei și să mai adaug și niște kaizer. A ieșit o bunătate.
Mai întâi trebuie opărită conopida. Se desface în buchețele, se spală și se scufundă într-o oală cu apă clocotindă în care am adăugat și sare. Se fierbe 15 minute, trebuie să se înmoaie ușor.
Separat, se amestecă într-un vas, ouăle cu smântâna, brânza rasă și sare, după gust.
Se scurge conopida de apă și se transferă într-o tavă sau formă de copt unsă cu unt și tapetată cu pesmet. Se adaugă și sosul pregătit anterior și se acoperă cu cașcaval ras.
Se coace, la foc mediu, aprox 20 de minute.
Timp de pregătire: 20 min
Timp de coacere: 20 min
Porții: 2 buc
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/10/sufleu-de-conopida-cu-kaizer.html