Sufle de legume"Arlechino", o mancare buna atat rece cat si calda
Preparare Sufle de legume"Arlechino"
Se spala vinetele, se taie rondele groase de 0,5 cm. se sareaza si se lasa pentru 10 min. intr-un bol.
Se spala dovleceii si se taie rondele.
Ardeii se spala si se taie fasii. Rosiile se spala si se taie rondele mai groase.
Cartofii se curata , se spala si se taie rondele
Cascavalul se taie felii.
Feliile de vinete se spala , se usuca si se calesc in ulei, pe ambele parti( sa fie usor rumenite).
Intr-un vas termorezistent , uns cu ulei, se intercaleaza feliile de cascaval cu cele de vinete, rosii, cartofi ,dovlecei si ardei. Daca mai raman felii de cascaval se pun deasupra.
Se condimenteaza si se dau la cuptorul incins in prealabil.
Sufle de legume"Arlechino", o mancare delicioasa, ce-o recomand cu caldura.