Sufle de branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 10078 vizualizari

 

De mult mi-am dorit astfel de forme iar acum daca le-am achizitionat,a trebuit sa le si incerc;si pentru ca aveam in casa oua de prepelita,le-am folosit

 

INGREDIENTE

  • 10 oua de prepelita+2albusuri
  • 1 cana cu lapte
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 200 g cascaval ras fin
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi aromate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de branza:

Se pune la fiert laptele cu ceapa taiata, frunza de dafin, iar cand incepe sa clocoteasca se da deoparte sa se raceasca; se face un sos bechamel din unt, faina si laptele strecurat; 5galbenusuri se amesteca bine cu 5 oua intregi, se adauga cascavalul ras, sosul bechamel, sare daca e nevoie, piper, putina boia, ierburile aromate, apoi se amesteca cu grija albusurile batute spuma; se pune compozitia in formele unse cu unt si se dau la cuptor la foc mic 20 min sau pana se rumenesc

Se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu cascaval, la cuptor