Şubă

de Marianushka88 in Salate, 11 Feb 2011 | 14326 vizualizari

 

Dacă este preparată corect este foarte gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • o scrumbie murată
  • 2 cartofi medii
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapă mică
  • 2 ouă
  • 100 gr caşcaval
  • 1 sfeclă roşie
  • maioneză
  • miez de nucă
  • pătrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şubă:

Mai întîi fierbem cartofii cu coajă, sfecla roşie, morcovul şi oule. Dupa fierbere le curăţim la fel si scrumbia.

Primul strat este jumătate de scrumbie tăiată cubuleţe mici.

Al doilea strat este ceapa dată prin răzătoare, numai să nu daţi prea multă pentru că va avea un gust amar.

Al treilea strat este cartoful prin răzătoare.

Al patrulea strat este morcovul prin răzătoare..

Al cincilea strat este oul prin răzătoare..

Al şaselea strat este caşcavalul prin răzătoare..

După caşcaval ungem cu maioneză bine, si presuram cu puţin miez de nucă mărunţit.

Apoi începem de la început cu scrumbia,ceapa,cartoful, morcovul, oul, caşcavalul, maioneza, miezul de nucă.

Ultimul strat se pune sfecla roşie dată prin răzătoare. Apoi se pune maioneza.

Se înfrumuseţează cu pătrunjel verde.

Poftă mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Şubă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro