Dacă este preparată corect este foarte gustoasă!
Mai întîi fierbem cartofii cu coajă, sfecla roşie, morcovul şi oule. Dupa fierbere le curăţim la fel si scrumbia.
Primul strat este jumătate de scrumbie tăiată cubuleţe mici.
Al doilea strat este ceapa dată prin răzătoare, numai să nu daţi prea multă pentru că va avea un gust amar.
Al treilea strat este cartoful prin răzătoare.
Al patrulea strat este morcovul prin răzătoare..
Al cincilea strat este oul prin răzătoare..
Al şaselea strat este caşcavalul prin răzătoare..
După caşcaval ungem cu maioneză bine, si presuram cu puţin miez de nucă mărunţit.
Apoi începem de la început cu scrumbia,ceapa,cartoful, morcovul, oul, caşcavalul, maioneza, miezul de nucă.
Ultimul strat se pune sfecla roşie dată prin răzătoare. Apoi se pune maioneza.
Se înfrumuseţează cu pătrunjel verde.
Poftă mare!