Stufat de pui

de alilianaa in Pui, 6 Mai 2013 | 7476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pieptul si copanele de la un pui
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • o cepa alba
  • 4 legaturi de usturoi verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • o legatura marar
  • sare, piper dupa gust
  • suc de rosii- 300 g
  • 30 ml ulei
  • un varf de lingurita de coriandru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea de pui a fost portionata si spalata. Dupa ce am scurs bine carnea a fost trasa la tigaie in 30ml ulei, pret de 5 minute. Am scors carnea pe servetele intr-un bol. 

Intre timp, am curatat verdeturile, le-am spalat, scurs si tocat. Uleiul in care am sotat carnea a fost transferat in oala in care am facut stufatul. l-am pus la incins peste care am adaugat ceapa alba tocata marunt pentru a da un gust mai bun. Cand ceapa  s-a inmuiat am adaugat carnea de pui. Am adaugat apa cat sa acopere carnea, am potrivit de sare, piper si coriandru.

Cand carnea a fost aproape gata am pus verdeturile tocate. Le-am lasat sa se ,, cunoasca" bine...la final am pus sucul de rosii. 

Pofta buna! Sarbatori cu bine!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Panacris 1

10.05.2013, 13:11

simona72 1

10.05.2013, 15:55

Place!!! In zona de unde provin eu nu se face stufat si nu am mincat niciodata nici de pui nici de miel. Il voi incerca cu siguranta!!!

alilianaa 1

10.05.2013, 16:26

Simona, Cristina, Alina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui