Stufat de pui

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2013 | 8363 vizualizari

 

E prima dată când pregătesc mâncarea asta.Am profitat de faptul ca tarabele din piaţă sunt pline de verdeţuri. A ieşit delicioasă, se face uşor şi e bună şi caldă şi rece,ca atare, cu pâine sau mămăliguţă.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 4 roşii decojite
  • 1 lingură pastă de tomate
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.

Se adaugă apoi ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.

Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.

Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.

Se presară la sfârşit mărar proaspăt tocat.

Se serveşte cald sau rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui