Stufat de pui

de divainbucatarie in Pui, 18 Apr 2011 | 5442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 ceapa alba mare
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 200 ml suc de rosii
  • 250 ml supa legume
  • 8 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze busuioc
  • optional o legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

PREPARARE:

Carnea condimentata cu sare si piper o calim impreuna cu ceapa alba tocata marunt in 4 linguri ulei de masline, apoi o inabusim cu 150 ml supa de pui.

Ceapa si usturoiul verde curatate si spalate le taiem in bucati de 3-4 cm si le calim in ulei de masline, apoi inabusim cu restul de supa. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi punem peste carne. Adaugam sosul de rosii, vinul, frunzele de busuioc.

Fierbem totul acoperind vasul cu un capac 10 minute, apoi fara capac inca 5-10 minute. Daca folositi patrunjelul puteti sa il adaugati cu 2-3 minute inainte sa opriti focul.
Servim cald. Un pahar de vin alb ar merge perfect langa acest stufat!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui cu verdeata